Ouder&Kind yoga

Babyyoga, Dreumesyoga, Peuteryoga, Kleuteryoga, Ouder&Kind yoga

Ouder & Kind yoga


Ouder & Kind yoga lessen bij Yarlung Zutphen geef ik vanuit holistische visie.

In de Ouder & Kind yogalessen ga ik uit van het 'helend spelen met kinderyoga’ vanuit de bepaalde leeftijd: dreumes, peuters, kleuters en wat oudere kinderen. Jonge kinderen vinden het erg fijn als ouders erbij zijn en mee doen. Daarom dienen ouders aanwezig te zijn bij dit type les!

Er zijn dus vier groepen van ouder & kind yogalessen:

-Dreumesyoga (1-2,5 j)

-Peuteryoga (2,5-4 j)

-Kleuteryoga (4-7 j)

-Ouder & Kind yoga (7-12j)

Ouder&Kind yoga Yarlung ZutphenWaarom Ouder & Kind yogales?

Het is nooit te vroeg om kennis te maken met de yogawereld. Jonge leeftijd is een mooie leeftijd om daarmee te beginnen. Het is fijn voor hun ontwikkeling, maar het is vooral heel erg leuk om te doen! Het heeft een goede werking op lichamelijk en geestelijk gebied.

 

Peuteryoga Yarlung Zutphen


Waarom Yarlung Ouder & Kind yoga? 

Yarlung Zutphen biedt jonge kinderen samen met hun ouder yogalessen in een rustige, veilige en huiselijke plek. Het grootste deel van materialen en producten zijn eco/duurzaam en biologisch.

De Yarlung praktijk is een plek, waar veel te ontdekken is, te doen, maar ook te kijken, te luisteren, te proeven, te voelen en te dromen! 

In mijn yogalessen doen kinderen graag wat ze kunnen en willen. De lessen zijn niet prestatiegericht. Yogatechnieken, massage en zintuigen worden gecombineerd met spel, liedjes, versjes en korte verhalen waardoor wordt aangesloten op de mogelijkheden, fantasie en spanningsboog van kleuter. 

Elke les heeft zijn inspirerende thema. Thema's staan dicht bij peuters belevingswereld (o.a. uit natuur/seizoenen, dierenwereld, kabouters, knuffels) en wekken hun belangstelling, bieden houvast en veiligheid. 

Ouder&Kind yoga Yarlung Zutphen

Hoe fijn is het om samen met je (klein)kind een yogales te beleven! Ondertussen kom je nog meer in verbinding met elkaar en leer je elkaar steeds beter kennen.

Dat is een mooie familyyoga vorm. Samen yogahoudingen doen, samen zingen, masseren, ontspannen en nog veel meer!

Uiteraard zijn niet alleen kinderen met hun ouder, maar ook met hun opa, oma, tante, oom, oppas, etc. van harte welkom! 

Maximaal 4 koppels per Peuteryoga les.

Door al op jonge leeftijd kennis maken met yogawereld kunnen kinderen spelenderwijs ontdekken hoe ze gezond en gelukkig in het leven kunnen staan!