Ouder & Kind yoga

Sterrengroep

Ouder & Kind yoga - Sterrengroep

Ouder&Kind yoga Yarlung Zutphen


Ouder & Kind yogalessen bij Yarlung Zutphen geef ik vanuit een holistische visie. 
In de les Ouder & Kind voor kleuters ga ik uit van het 'helend spelen met kinderyoga’ vanuit de kleuterleeftijd. Sommige kleuters vinden het fijn om zonder ouders kleuteryoga te doen, maar andere kleuters vinden het leuk als ouders erbij zijn en mee doen. Daarom richt ik deze ouder&kind yogales voor kinderen in de leeftijd van ong. 4 jaar tot 6 jaar. Het is ook voor ouders een mooi ontspannende moment om diepere contact te maken zoveel met je kleuter... maar ook met je eigen innerlijk kind! 

Ouder&Kind yoga Yarlung Zutphen

Waarom Yarlung Ouder&Kind? 

Yarlung Zutphen biedt kleuters in de leeftijd van 4 jaar tot 6 jaar en hun ouder/grootouders/tante/oom ouder&kind yogalessen in een rustige, veilige en huiselijke plek. Het grootste deel van materialen en producten zijn eco/duurzaam en biologisch.

Hoe fijn is het om samen met je (klein)kind een yogales te beleven?! Ondertussen kom je nog meer in verbinding met elkaar en leer je elkaar steeds beter kennen. Dat is een mooie familyyoga vorm. Samen yogahoudingen doen, samen zingen, masseren, ontspannen en nog veel meer!

Ouder&Kind yoga Yarlung Zutphen

Een Ouder & Kind les bestaat uit maximaal 4 koppels.

De Yarlung praktijk is een plek, waar veel te ontdekken is, te doen, maar ook te kijken, te luisteren, te proeven, te voelen en te dromen! 

Ouder&Kind yoga Yarlung Zutphen

In mijn yogalessen doen kinderen graag wat ze kunnen en willen. De lessen zijn niet prestatiegericht. Yogatechnieken en massage worden gecombineerd met spel, liedjes, versjes en korte verhalen waardoor wordt aangesloten op de mogelijkheden, fantasie en spanningsboog van kleuter. 

Elke les heeft zijn inspirerende thema. De thema's staan dicht bij kleuters belevingswereld (o.a. uit natuur/seizoenen, dierenwereld, kabouters, knuffels) en wekken hun belangstelling, bieden houvast en veiligheid. 

Door al op jonge leeftijd kennis maken met yogawereld kunnen kinderen spelenderwijs ontdekken hoe ze gezond en gelukkig in het leven kunnen staan!

Holistische Kinderyoga bij Yarlung Zutphen, yarlung.nl