Geboorte(trauma) Herstel

Geboortetrauma Herstel

Het Geboortetrauma hersteltraject is een prachtige, prettige, eenvoudige en doelgerichte therapie op basis van Epigenetica, Neuropsychologie, Verplegingswetenschappen, trauma- en stressgerelateerde kennis en ervaring. 

Hersteltraject bestaat uit een combinatie van het herstelgesprek, psycho en/of geboorte educatie en begeleiding. De therapie is een lichaamsgerichte behandeling en werkt zelfs op celniveau. De geboortetrauma therapie is goed te combineren met andere zorg, omdat alleen gebruik gemaakt wordt van het natuurlijke vermogen van de cliënt. Dat draagt bij aan een vriendelijke en effectieve behandeling.

De behandeling bestaat uit een hersteltraject, waarbij minimaal 4 contacten en continue begeleiding aangeboden worden.

  • Voorafgaand aan de behandeling vindt altijd een informatiegesprek plaats, om de gewenste zorg te bespreken. Meestal kan dat per telefoon.
  • Het herstelgesprek, waarbij jij mij bezoekt of ik bij jou kom. De benadering is zacht, respectvol en vriendelijk, waarbij geen negatieve ervaringen worden herbeleeft.  
  • Uiterlijk vier weken na het herstelgesprek is er contact om de effecten van de behandeling en je wensen te bespreken. Meestal volgt daarna nog een evaluatie of een nieuwe afspraak.
  • Vanaf het eerste contact bied ik persoonlijke begeleiding en adviezen op maat.

Geboorte(trauma) Herstel traject is voor iedere vrouw, die last heeft van aanhoudende en/of onbegrepen klachten die lichamelijk, psychisch en/of sociaal van aard zijn en het dagelijks functioneren belemmeren, (postnatale) depressie, burn out, triggers, Problemen kunnen zich gerelateerd zijn aan moederschap zelf, miskraam, verlies, geboorte, traumatische ervaringen, hechting, opvoeding, leefstijl, privé en werk.

Voor meer informatie kan je gerust contact met mij opnemen.

Over de achtergrond en doorontwikkeling van de geboortetrauma therapie verwijs ik naar de website van Drs. Brun Kuipers, De Geboortespecialist.