GEDRAG IS ALTIJD LOGISCH!

Geboorte in Kaart

De unieke geboorte van jou of/en van jouw kind, vertelt jouw, haar of zijn verhaal. Hoe mens wordt geboren en hoe hij/zijn de tijd voor en na de geboorte ervaart, laat een wezenlijke indruk achter. En die allereerste indruk is blijvend. Dat bepaald hoe jij naar het leven kijkt en je dagelijkse dingen beleeft. 

Geboorte in Kaart

 

Wanneer je gaat kijken vanuit Geboortepatronen, zal ieder gedrag logisch blijken.

Geboorte In Kaart interessant voor iedereen die ooit geboren is. Zoveel kinderen & ouders om je kind beter te begrijpen, hechting met elkaar te versterken, verder dan een label ("huilbaby", hoogsensitief e.d.) te kijken. Maar ook al staan volwassenen wat betreft jaren verder af van de geboorte, is ook hun gedrag ontstaan en mede bepaald door hun geboorte. Juist door volwassenen inzicht te bieden over de kern van het probleem, is verandering van hardnekkige gedragspatronen vele malen gemakkelijker.

Het inzicht in de geboortepatronen maakt de behoefte die daaronder ligt zichtbaar en de ontdekking wat jouw kind nodig hebt 

om weer verder te kunnen groeien geeft jou als ouder(s) meer houvast om jouw kind liefdevol, harmonieus en in vrijheid te kunnen laten (op)groeien.


Benieuwd wat het verhaal van de geboorte van jouw kind te vertellen heeft? Maak een afspraak voor een ‘Geboorte in Kaart’.

Voor wie

Iedereen die nieuwsgierig is naar het unieke Geboorteverhaal van zichzelf òf zijn/ haar kind.