Baby- & Dreumesyoga

Welkom lieve Baby!

Holistische Baby- & Dreumes yoga in Zutphen! 


Baby Yoga is een combinatie van bewust samen zijn, plezier en ontspanning voor kind én ouder. Door middel van bewegingen, begeleidende liedjes en rijmpjes en spelletjes, babymassage, meditatie werk je onbewust aan de ontwikkeling van je kindje.

Door het leren om yoga toe te passen bij je kindje, wordt het het lichaamsbesef bevordert en de spieren van je kindje soepeler en sterker. Het stimuleert de bloedsomloop, hersenen en het zenuwstelsel en natuurlijk ook de binding tussen jou en je kind.​Binnen Holistische Baby- en Dreumesyoga bij YARLUNG ga ik vanuit mijn kennis en ervaring ‘helend spelen en ontspannen’ met jonge kinderen vanaf ong. drie maanden tot ong. 2-2,5 jaar. Baby’s leren door aangeraakt te worden. Wanneer een baby in de baarmoeder van de moeder verblijft, ervaart hij een constante beleving van massage door de liefdevolle bewegingen van de moeder. Wanneer een baby geboren wordt heeft het aanraking nodig om tot ontwikkeling en groei te kunnen komen. Ouders kunnen de kracht van positieve aanrakingen gebruiken om hun baby te troosten, met hem te communiceren en om de hechting te stimuleren. Baby-yoga en baby-massage zijn prachtige manieren om de baby tegemoet te komen in deze basisbehoeften. En bovenal geeft het baby’s en ouders ruimte om plezier en ontspanning te beleven met elkaar!


Massagetechnieken en yogatechnieken voor baby en ouder worden gecombineerd met spelletjes, liedjes en versjes. Door opbouwende massageoefeningen te combineren met bewegingsreeksen, waarbij prikkels en ontspanning voldoende afgewisseld worden, raken baby’s en jonge kinderen op speelse wijze gewend aan positieve aanrakingen en stimulerende bewegingen.

Het is ook een vaste en ultieme moment voor de moeder om van haar moederrol steeds intenser te genieten, haar rust en ruimte te pakken, steeds diepere hechting met haar kind te ontdekken en in haar eigen kracht en wijze te vertrouwen.❤️


Het sfeer binnen de yogaruimte van YARLUNG is veilig, intiem en kleinschalig (max. 3-4 koppels per groep). Het grootste deel van materialen zijn eco/duurzaam en biologisch.


Zomer cursus x2!  Kennismaken met Babyyoga en Babymassage

Woensdag  10 juli,  09.00 -10.00 uur,

met vervolgdata 17 juli.


Kosten
€ 35 (incl.btw),- voor 2 lessen inclusief gebruik van olie, materialen, thee, hand-out met handige tips, oefeningen en versjes om thuis na te lezen.

 

Zomer cursus x3! 

Donderdag 15 augustus, 09.00 -10.00 uur

met vervolgdata 22 en 29 augustus. 


Kosten
€ 53 (incl. btw),- voor 3 lessen inclusief gebruik van olie, materialen, thee, hand-out met handige tips, oefeningen en versjes om thuis na te lezen.


Aanmelden:

I.v.m. kleinschalige groepen kunt je je al aanmelden via pb of tel. 06 1567 0611.


Graag tot ziens! ✨