Baby- & Dreumesyoga

Baby- & Dreumesyoga

Vanaf 21 mei 2019 start wekelijkse Holistische Baby- & Dreumes yoga op dinsdag ochtend bij YARLUNG in Zutphen! 🙏🥳
Het sfeer binnen de yogaruimte van YARLUNG is veilig, intiem en kleinschalig (max. 3-4 koppels per groep). Het grootste deel van materialen zijn eco/duurzaam en biologisch.

Binnen Holistische Baby- en Dreumesyoga bij YARLUNG ga ik vanuit mijn kennis en ervaring ‘helend spelen en ontspannen’ met jonge kinderen vanaf ong. drie maanden tot ong. 2-2,5 jaar. Baby’s leren door aangeraakt te worden. Wanneer een baby in de baarmoeder van de moeder verblijft, ervaart hij een constante beleving van massage door de liefdevolle bewegingen van de moeder. Wanneer een baby geboren wordt heeft het aanraking nodig om tot ontwikkeling en groei te kunnen komen. Ouders kunnen de kracht van positieve aanrakingen gebruiken om hun baby te troosten, met hem te communiceren en om de hechting te stimuleren. Baby-yoga en baby-massage zijn prachtige manieren om de baby tegemoet te komen in deze basisbehoeften. En bovenal geeft het baby’s en ouders ruimte om plezier en ontspanning te beleven met elkaar!


Massagetechnieken en yogatechnieken voor baby en ouder worden gecombineerd met spelletjes, liedjes en versjes. Door opbouwende massageoefeningen te combineren met bewegingsreeksen, waarbij prikkels en ontspanning voldoende afgewisseld worden, raken baby’s en jonge kinderen op speelse wijze gewend aan positieve aanrakingen en stimulerende bewegingen.

Het is ook een vaste en ultieme moment voor de moeder om van haar moederrol steeds intenser te genieten, haar rust en ruimte te pakken, steeds diepere hechting met haar kind te ontdekken en in haar eigen kracht en wijze te vertrouwen.❤️


Babyyoga: dinsdag 9:00-9:30 uur
Dreumesyoga: dinsdag 10:30 - 11:30 uur

I.v.m. kleinschalige groepen kunt je je al alvast aanmelden via pb of tel. 06 1567 0611.

Heel graag tot ziens! ✨